Over Ons

Marc Strucks begon als 20-jarige leerling monteur in de serrebouw in Duitsland en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de gevelbouw. Inmiddels is hij al meer dan 30 jaar een vakkundig ondernemer en een betrouwbare partner in geveltechniek. In 2007 is Demacon opgericht, waarbij Marc tot op heden nog de trotse eigenaar van is.

Door jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat focus erg belangrijk is. “Kwaliteit kan alleen als je je focust voor de volle 100%.” Onze projectbegeleiders zijn dagelijks op de werkvloer aanwezig om leiding en sturing te geven aan projecten. Dit maakt Demacon een betrokken partner die meedenkt, veel oog heeft voor kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, en samenwerkt met het volledige bouwteam. Door de korte communicatielijnen is er een snelle terugkoppeling aan de opdrachtgever en hoofdaannemer, is er sprake van goedlopende techniek en worden deadlines altijd gehaald.

Demacon bouwt langdurige, goede relaties op en kan zo altijd laagdrempelig contact opnemen. Interactie en respect voor elkaar is voor ons erg belangrijk: “Hoe wil ik benaderd worden? Zo benader ik zelf ook mensen”. Pas wanneer de opdrachtgever of aannemer tevreden is, zijn wij tevreden.

Team

  Marc Strucks – Eigenaar

  Paul – Montageleider

  Rick – Montageleider

  Leslie – Montageleider

Projecten

Leverancier van

Slide